![Les différentes méthodes de conservation par la haute température - méthodes de conservation des aliments 1èrees1-1 Les différentes méthodes de conservation par la haute température - méthodes de conservation des aliments 1èrees1-1](http://genie-alimentaire.com/IMG/jpg/legumes.jpg)
Les différentes méthodes de conservation par la haute température - méthodes de conservation des aliments 1èrees1-1
![Ultra-high-temperature (UHT) processing of milk. Process lethality, chemical effects and use of temperature-time-integrators (TTIs) to predict heat treatment and over-processing Ultra-high-temperature (UHT) processing of milk. Process lethality, chemical effects and use of temperature-time-integrators (TTIs) to predict heat treatment and over-processing](https://www.dairyscience.info/images/turb.png)
Ultra-high-temperature (UHT) processing of milk. Process lethality, chemical effects and use of temperature-time-integrators (TTIs) to predict heat treatment and over-processing
Title Principles of aseptic packaging in food technology Ofqual unit ref L/602/4556 Level 3 Credit value 3 GLH 20 The learner wi
![Les différentes méthodes de conservation par la haute température - méthodes de conservation des aliments 1èrees1-1 Les différentes méthodes de conservation par la haute température - méthodes de conservation des aliments 1èrees1-1](https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=290x10000:format=gif/path/s67ff3b8bc9a1b7b2/image/i81c4094b588727f3/version/1391014446/image.gif)